Tietoa minusta

Rakkaudesta hyvinvointiin, luonnolliseen elämäntapaan, hyvään ruokaan, musiikkiin ja taiteeseen.

Olen espoolainen, Sibelius-Akatemiassa viulunsoiton diplomin suorittanut ja pitkän työuran Suomen Kansallisoopperan orkesterissa tehnyt muusikko, viulunsoiton opettaja sekä joogaohjaaja parinkymmenen vuoden kokemuksella. 

Ikuisena opiskelijaluonteena olen elämäni varrella tarttunut moniin uusiin haasteisiin. Sekä aktiivinen joogaharjoitus että vaikeasti vammaisen poikani terveysongelmat sysäsivät minut jo vuosikymmeniä sitten ajattelemaan ravinnon ym. elämäntapojen merkitystä ihmisen hyvinvoinnille. Kaikki nämä vuodet olen seurannut eri terveydenhoitosuuntauksia ja ravitsemussuosituksia sekä - ilokseni-  myös ihmisten asenteiden muuttumista koko ajan vastuullisemmiksi omasta terveydentilastaan. Niinkuin kaikista muistakin intohimoni kohteena olleista harrastuksista, niin myös ravinnon vaikutuksista terveyteen on tullut minulle ammatti ja olen onnellinen voidessani kokemukseni avulla auttaa sekä läheisiäni että muitakin ihmisiä.

Luonnossa liikkuminen ja sen monimuotoisen kauneuden kuvaaminen sekä luonnonmukainen puutarhanhoito ovat sydäntäni lähellä. Tärkeintä elämässäni on perhe ja koen olevani onnekas saadessani olla vaimo, äiti ja isoäiti.