Funktionaalisen lääketieteen periaatteisiin perustuvaa ravintovalmennusta

Lähtökohtana jokaisen yksilölliset tarpeet. 

Funktionaalinen lääketiede on kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja ennaltaehkäisevä lähestymistapa terveyteen. 

Kaikki ihmisen elinjärjestelmät vaikuttavat toisiinsa ja tavoitteena onkin kehon kaikkien elintoimintojen tasapaino, ihmisen optimaalinen hyvinvointi. 

Valmennuksessa käymme läpi terveysongelmasi, jaksamisesi, ruokavaliosi sekä tietenkin toiveesi ja tavoitteesi. Keskustelemme myös mm. unenlaadusta ja liikunnasta. Huolellisen alkukartoituksen pohjalta pyritään löytämään väsymyksen, vaivojen sekä sairauksien taustalla olevat syyt

Ensimmäisen tapaamisemme pohjalta laadin sinulle seikkaperäisen ja henkilökohtaisen, kirjallisen hoito-ohjelman, jota tarkistetaan ja täydennetään jatkotapaamisissa. 

Suoliston toiminta ja ravinnon imeytyminen vaikuttavat jokaiseen soluumme, koko kehoomme. Yksi hyvinvoinnin kulmakivistä on ravitsemukselliset tarpeet täyttävä ruokavalio ja se onkin valmennuksen keskiössä. Muutoksen edetessä energian, virkeyden ja vastustuskyvyn lisääntyminen sekä hormonaalisen tasapainon saavuttaminen mahdollistavat omien elämäntavoitteiden ja unelmien toteuttamisen.

Tulosten seuraaminen ja tavoitteiden tarkistus on tärkeää. Terveysremonttiin ja uusiin elämäntapoihin tottuminen sekä optimaalisen hyvän olon saavuttaminen vaatii usein pitkän sitoutumisen. Suositeltavaa onkin tavata valmennuksen tiimoilta vähintään 2-3 kertaa, tilanteesta riippuen 1-2 kuukauden välein. Pidempikin asiakassuhde on toki mahdollinen.